Trædal Hotell & Turistsenter
Check-in:
Check-out:
Standard:

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Finding price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Postal Code
Postal Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Finding user agreement...

Trædal Hotell og Turistsenter ligger like utenfor sentrum av Sunndalsøra. Hotellet er vakkert plassert med utsikt over Sunndalsfjorden og fjellene i Litldalen.
Vi tilbyr overnatting i hotell, leiligheter, vandrerhjem og campinghytter. I tillegg har vi caravanplass til campingvogner, bobil og telt. Med utgangspunkt i Trædal Hotell og Turistsenter er flere severdigheter, aktiviteter og utflukter i Sunndal tilgjengelig. Vi samarbeider tett med lokale guider og tur- og aktivitetsfirmaet Contrast Adventure for å tilby våre gjester en unik opplevelse av vakre Sunndal.

Trædal Hotel is located just outside the center of Sunndalsøra. The hotel is beautifully located overlooking Sunndalsfjorden and mountains of Litldalen. We offer accommodation in hotels, apartments, hostels and camping cabins. In addition, we caravan site for caravans, motorhomes and tentsBased on Trædal Hotel there are several attractions, activities and excursions in Sunndal easy accessible. We work closely with local guides and tour and activity company Contrast Adventure to offer our guests a unique experience of beautiful Sunndal.


 

TOPPTURER

Det er mange flotte turmuligheter i Sunndalsfjella. Med utgangspunkt i Ålvundeid/Virumdalen, Øksendalen og Jordalsgrenda har en flere flotte toppturmuligheter.

 

Sunndalsfjella har flere fjelltopper enn du kan tenke deg og er et eldorado for toppturer både sommer og vinter. Hele 23 av toppene er over 1800 meter og bare navna er nesten nok til å bli litt svimmel; Litjskrymten og Storskrymten, Storskarhø og Storkalkinn, Tårnet og Storpurka bare for å nevne noen. Krevende oppstigninger belønnes med fantastisk utsikt over fjordlandskapet. Mellom fjelltoppene finner du mer enn 200 isbreer, frodige seterdaler, et utall fjellfiskevann og mange spor fra tidligere tider. Er du heldig kan du oppleve både moskus og villrein i disse traktene.

Mange startpunkter og store vidder gjør at du virkelig kan få følelsen av at det er bare deg og naturen uten menneskeskapte forstyrrelser av noe slag.

Mange av startpunktene er fine opplevelser i seg selv; Gjøra med Åmotan øverst i Sunndalen, fjellveien Aursjøvegen fra Sunndal til Eikesdal.
Sunndal har en fortid som yndet sted for britiske lorder med interesse for laksefiske og jakt. Mange av husene og hyttene de bygde er tatt vare på og er i bruk for dagens turister.

Ved oppkjøringa til Aursjøvegen, rett etter at du svinger inn til Litldalen ligger Trædal Hotell og Turistsenter med overnattingstilbud.

På disse sidene finnes turbeskrivelser av toppturer i Sunndal:

morotur.no

Skibok for Romsdal

ut.no - Trollheimen

 

Priser weekend (21.02.2020- 29.05.2020)

 

Leie enebolig 3 soverom, kjøkken, stue, kabel-tv, free wifi.  fra kr.1500,- pr døgn /enhet 

Hotellrom sgl. u/ frokost fra kr. 1050,- per person. 

          Hotellrom dbl.. u/ frokost fra kr. 550,- per person.

Leilighet med 3 senger kjøkken, kabel-tv, free wifi fra kr. 1050,-.

 

Nøkkelord; Toppturer, Sunndalsfjella, opplevevelser, Åmotan, Storskrymten, Storskarhø, Storkalkinn, Sunndal, Aursjøvegen, Trædal Hotell og Turistsenter